Header AD

Radzuan Radzwill my fav fashion designer!

I'm totally mad & fall in lurve sejak dahulu kala u know...Radzuan Radziwill sangat best! Suke sangat tengok koleksi eksklusif dari beliau. 

Secara tak sengaja lah pulak kan tergerak hati ni nak bukak page fb radzuan radziwill .. Tetiba jugak jumpa website beliau yang sangat affordable !!! Siyesly tak tipu... 

Bukak2 je page Radzuan Radziwill  OMG sangat gorjes okek! model , gaya model tuh n also koleksi pakaian beliau. 

Tengok gaya pose model beliau saling tak tumpah macam hot mama Zaza Omar. Tersangatlah elegant! WowW!

Daannnn yang PALING PENTING sekaliiii harga tersangatlah affordable ..Giler terkejut tengok harga range yang affordable sangat... HUhuuhuu...

Cer tengok gambar2 nih..So apalagi pas raya kita serbuuuu!!! Heheh,pakat borong ramai2..Sekarang tak boleh sebab pos of coz ler da stop operation kan...nak pakai raye manalah sempat...wink ^_^


Saya cop yang biru tuuuu...!



Radzuan Radzwill my fav fashion designer! Radzuan Radzwill my fav fashion  designer! Reviewed by Dhia Vivadea on 1:48:00 AM Rating: 5

Sponsored ads