Radzuan Radzwill my fav fashion designer!

I'm totally mad & fall in lurve sejak dahulu kala u know...Radzuan Radziwill sangat best! Suke sangat tengok koleksi eksklusif dari beliau. 

Secara tak sengaja lah pulak kan tergerak hati ni nak bukak page fb radzuan radziwill .. Tetiba jugak jumpa website beliau yang sangat affordable !!! Siyesly tak tipu... 

Bukak2 je page Radzuan Radziwill  OMG sangat gorjes okek! model , gaya model tuh n also koleksi pakaian beliau. 

Tengok gaya pose model beliau saling tak tumpah macam hot mama Zaza Omar. Tersangatlah elegant! WowW!

Daannnn yang PALING PENTING sekaliiii harga tersangatlah affordable ..Giler terkejut tengok harga range yang affordable sangat... HUhuuhuu...

Cer tengok gambar2 nih..So apalagi pas raya kita serbuuuu!!! Heheh,pakat borong ramai2..Sekarang tak boleh sebab pos of coz ler da stop operation kan...nak pakai raye manalah sempat...wink ^_^


Saya cop yang biru tuuuu...!



Radzuan Radzwill my fav fashion designer! Radzuan Radzwill my fav fashion  designer! Reviewed by Dhia Vivadea on 1:48:00 AM Rating: 5

4 comments

  1. aahla yang, macam kak zaza la.. ke memang kak zaza eh

    ReplyDelete
  2. kann.?? macam kak zaza omar...tapi tengok betul2 bukan sebb model ni macam mix sikit :) gaya n mimik muka macam kak zaza...:)

    ReplyDelete
  3. as salam my dear..

    1st of all tqsm for ur artikel yang ada mentioned nama kzaza.. terharu sangat coz kite xkenal kan.. n tq juga pada yang memberi komen dalam artikel website RR ni.. hi cherrie..

    hmmm... post ni setahun yang lepas ye.. alahaiii.. meh jumpe kzaza.. kzaza blanje mamam nak.. terharu sangat nih.. nk nanes pun ada gak..

    apa yg kzaza leh ckp is 'syukur alhamdulillah'... doakan kzaza ye diya.. hope kita akan berjumpe soon..

    wassalam...

    ReplyDelete
  4. alaaaa..terkezut kejap tengok hot model kak zaza tegur kiteee..hewhew...diya kat sabah..hihihi..aminnn semoga cita2 kak zaza tercapai.. InsyAllah 1 day mesti jumpa! heee..ekceli da jumpa sekali da..xingat biler..hihih

    ReplyDelete