Header AD

wedding decoration ideas - nice & beautiful

Semalam my hubby susah payah buatkan video wedd deco..hikhik..thanx sayang..

Video ni saya nak share dengan semua tentang ideas & deco untuk hantaran serta perhiasan semasa nikah.Ala2 arab gitu..Semuanya hasil kreativiti saya dengan bantuan daripada beberapa orang yang turut membantu untuk menyiapkan bermula daripada hantaran, hiasan hantaran, pelamin, baju sanding, baju nikah, Senang kata SEMUALAH..hihi..

Tema nikah ala-ala arab ,tema sanding pula Snow White Princess..Jadi kepada customer yang teringin nak tengok hasil saya inilah peluang korang tengok melalui video ni..Dijamin puas hati..Kalau ada yang nak menggunakan tema yang sama pun saya tak kisah...Janji semua happy...^_^ 

ATT:!! Dilarang menggunakan gambar atau video saya untuk mencari customer pulak...nak tiru boleh tapi bukan ambil hasil yang kami dah buat cth: gambar, video,etc..kami taknak ada yang komplen ditipu orang...Kami taknak terlibat ok? AMARAN KERAS dari pihak saya dan suami...

So enjoy the video yaa :





For booking plz call 0197247242 ( diya )
wedding decoration ideas - nice & beautiful wedding decoration ideas - nice & beautiful Reviewed by Dhia Vivadea on 8:19:00 AM Rating: 5

Sponsored ads