Header AD

Nadya Suleman with her Octuplets babies & 6 more child ! OMG

Baru je tengok oprah show seperti biasa..Guest wut?? Really shocked with Nadya Suleman!! 




BDW, having octuplets babies is a good intention. But what makes me do not believe her is the way she spoke during the discussion with oprah & suzy orman.

U know wut? Let me share with u  wut i've seen about Nadya:

1- always interupting people when they talk
2- not answering question
3- Famous addiction tats why she want have all 8 babies plus 6 child!
4- Not Being herself
5- Always lowered her head when talking
6- doesn't speak clearly
8- always think negative
9- panic when speaking
10- Seriously she looks like a crazy person

Nak tau tak? Nadya ni sampai menggambarkan anak2 dia ni macam monyet bila bermain, macam anjing bila bergaduh! Peh..apela..tak baik betul macamtu..

Seriusly kalau korang tengok cara dia ni cakap memang macam panik, stress, hipokrit, bla bla bla...of course bila ada 8 anak kembar akan jadi perhatian media,etc..& die akan dapat bayaran lumayan.. bagusla macamtu sebab boleh bantu kehidupan semua anak2 dia..

Tapi cara die buat saya rasa dia macam terdesak nak dapatkan duit untuk diri dia sendiri sebenarnya...populariti sendiri & untuk kepuasan diri sendiri walaupun terpaksa nampak macam susah bile jaga ramai anak.....

Hurm, saya suka bila tengok parents yang ada anak2 kembar dapat bantuan untuk baby diorang .Cuma kes Nadya ni macam pelik & semua orang tak percaya dia , sampai suzy orman masuk campur ~ selidik dr A TO Z tentang kewangan dia & kehidupan die..

~ Harap2 dengan bantuan penasihat kewangan, pakar terapi, & semua yang terlibat akan menyedarkan dia  supaya JUJUR PADA DIRI SENDIRI & BUANG PEMIKIRAN NEGATIF TENTANG DIRI~

Nadya Suleman with her Octuplets babies & 6 more child ! OMG Nadya Suleman with her Octuplets babies & 6 more child ! OMG Reviewed by Dhia Vivadea on 2:19:00 PM Rating: 5

Post AD