Header AD

Maxi Skirt vs Hana Tajima Style

Excited nak bagitau ni...tengah dok gatai tangan belek2 site Hana Tajima- StyleCovered...  terjumpa satu lagi site yang gilerr best dowh..Seriusly best!!

Hana yang promotekan site budak comell ni..wee~~ 

Ni link blog die Bows and Rose  milik cik adriani? erm cik?? dunno... hopefully betul..sebab macam ada post die prepare for wedd tapi tak tau deh udah kahwin ke belum..sorry yaa...

BDW, apa best sangat kat blog ni???

Nice n suweeettt sangattt ^_^
 Hihih, 1st thing yang buat mata ni tetibe rasa macam kena paku ? aiyarkkk!!!

1-GAMBAR die sangat GORJES okek! Seriusly, angle & tone Gambar die sweet sangat...Tu yang buat i terpikat~~
2- Blogpost die best2 & for the first time rasanya saya terniat nak membukak semua post2 yang ada dalam blog die..~semata2 nak tengok gambar..heheh...
3- Ada blogshop yang super duper shantekkkk~~is all about pics..
Ni blogshop cik Adriani  PASTELINA

Belum puas dok belek post die tengok kat blogshop die aduhaiii memang terus nak tengok tak nak tutup kom dah..erk? boleh x?~~@_@

mintak share ye tuan tanah..if xboleh remind me tau~~ngee
 See??? Cantik tak angle & tone color pic tu??? I LOIKKE IT!

Collection yang die jual pun boleh tahan cantikk..sesuai untuk wanita muslimah nak tutup aurat..

~I sukee loose cutting You...nak sorokkan peha yang besar..syyhhhh :P ~

I LUFF ALL FASHION IN TAT BLOGSHOP!

Maxi Skirt vs Hana Tajima Style Maxi Skirt vs Hana Tajima Style Reviewed by Dhia Vivadea on 12:31:00 PM Rating: 5

Post AD