Header AD

Makeup Tips- Makeup Brush yang Perlu sahaja

Ok post kalini pulak saya nak cerita tentang brush mekap..Macam biasa saya tak tahu sangat tentang brush masa dulu2..even if saya tengok tutorial pun saya tak faham sangat kegunaan brush sebenarnya. Sebab tu, saya kena belajar dengan orang face to face.. Bayar mahal pun takpe, janji ilmu yang kita dapat tu berbaloi..

Ini berdasarkan pengalaman saya la, belajar sendiri berbeza berbanding belajar dengan orang secara face to face. Ilmu lebih melekat kalau kita tak kedekut duit untuk mendapatkannya..huhuh

Back to topik, jom kita tengok koleksi brush kat gambar bawah ni:
kopak duit kalau nak beli semua..huhu
Sebenarnya kita tak perlu beli complete set macam dalam gambar tu..Bukan semua berus kita akan guna.Saya akan bagi tips yang mana perlu ok? Sila tengok gambar di bawah:

Klik SINI utk more info

Klik SINI utk more info

Itu antara brush yang perlu untuk mekap yang cantik..Saya nak terangkan kat sini hanya melalui blog diorang..Kalau nak belajar untuk lebih faham better face to face okay semua?? hihi sebab itu yang lebih bagus untuk mendapatkan ilmu .Tapi jangan risau, melalui tutorial mekap saya nanti, korang boleh belajar jugak..don't worry~~ ^_^
Makeup Tips- Makeup Brush yang Perlu sahaja Makeup Tips- Makeup Brush yang Perlu sahaja Reviewed by Dhia Vivadea on 9:53:00 AM Rating: 5

Sponsored ads