Header AD

CASH CAB - when today is your lucky day!

Hello everyone, 

Macam biasala kan, favorite show -Oprah show selalu membuat kejutan yang best2..Seperti yang Oprah selalu cakap 'today is your lucky day'...

Jadi entry kalini saya nak share tentang CASH CAB !..

Ben Bailey  klik his link to know more info ( New York Host )

Saya rasa mesti ada yang tak tahu lagi menda alah apela cash cab ni?? kan3??

Kalau nak tau details boleh klik di Link SINI  tentang cash cab. Saya nak simpulkan pendapat saya jek k..malas eyh nak tulih panjang2..@_@

Syok gilerr  kalau ada cash cab ni kat Malaysia..Gerenti semua berebut nak naik teksi jek ke mana2 pun , tak mau dah naik kereta sendiri..huhuhu..Coz Masuk2 dalam teksi jek ( special teksi ) , kena jawab soalan & dapat duet..Waaa~~ syiokk betuii..tapi of cos la nak dapat cash cab ni bukan mudah tapi tak mustahil okeys ! hihih..

Bila la ada orang nak cakap 'today is your lucky day'..huhuh..ala everyday for me is a lucky day pe...sebab Allah masih memberi nyawa kat saya untuk bernafas.wink ^_^

Kalau yang tak pakai astro kat rumah tu, korang boleh tengok show oprah tu kat blog saya ni...Klik je kat link SINI ..Jangan risau ni bukan virus or nak publish link lain tau..

~Enjoy The Show! ~


CASH CAB - when today is your lucky day! CASH CAB - when today is your lucky day! Reviewed by Dhia Vivadea on 2:47:00 PM Rating: 5

Post AD