Sendayu Tinggi Makeover



Saya proceed ke kisah photoshoot Sendayu Tinggi pada 15 jun 2011..Lama jugak saya tunggu panggilan untuk di makeover..& alhmdulillah dapat gak saya merasa sentuhan mekap kak yatie Sendayu Tinggi...Best sangat!!!

Ni antara muka saya selepas mekap...totally menggunakan produk sendayu Tinggi tau...saya ada barang2 ST ni tapi jarang guna..huhu kalau guna pun bila nak keluar jalan2..ngeh3..


koleksi mekap ST


































Gambar lain boleh klik di SINI ok?

Apapun using mekap ST kita da boleh touch up muka perfectly..Tak payah beli banyak sangat barang mekap lain...Harga ST pun buat masa ni paling berbaloi okek! :)

ATT:- saranan saya  eyeshadows jenama MANLY color tak bagus tau.. Color tak melekat kat mata..Jadi beli barang ST pun dah OK ^_^
Sendayu Tinggi Makeover Sendayu Tinggi Makeover Reviewed by Unknown on 12:14:00 PM Rating: 5

5 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. boleh jek...try la..pergi kat page fb kak yatie sendayu tinggi k :)

    ReplyDelete
  3. haha. terdelete plak comment tu pastu mls dah nak taip blek. Internet prob. huuu. owh. k thanks

    ReplyDelete