Header AD

Hijab Tutorial 2011 part 01 (easy and simple) - Inspired by Hana Tajima



Assamualaikum semua..
Harini saya nak share cara nak pakai tudung macam gambar di bawah ni..Ramai kawan2 tanya kat saya.

" Diya macamana nak pakai style ni, susah ke, kena belit2 macam leceh je, kena guna banyak pin ke?"



Saya tak dapat nak explain secara tulis atas kertas or post kat fb macamtu je sebab nanti orang tak faham macamana..hihih...Sebenarnya senang giler nak pakai..Tak la susah mana pun & tak banyak pakai pin& tak berbelit...Cepat & trendy sangat ^_^ bagi saya la....

plus kalau korang keluar jenjalan kan, nak solat mesti bukak tudung sume kan?? nak pakai balik kalau belit2 leceh jugak..So saya rasa cara ni paling cepat, simple & senang ..

Video ni saya buat khas untuk kengkawan tau..Mungkin ada yang dah tahu..Tapi manala tau ada yang belum tau lagi kan3x??
Kalau ada tersilap apa2 sorry sangat..Hope tutorial ni boleh membantu semua...Selamat mencuba ye ^_^

Ada part yang saya just tarik ke belakang..ekceli kena pin tau.depends la u all nak pin kat mana..boleh jugak tarik sampai ke bahu kanan saya untuk menutup area belakang....biar tak jatuh2..pin ikut kesesuaian ok?? bubye...


Hijab Tutorial 2011 part 01 (easy and simple) - Inspired by Hana Tajima Hijab Tutorial 2011 part 01 (easy and simple) - Inspired by Hana Tajima Reviewed by Dhia Vivadea on 6:32:00 AM Rating: 5

Post AD