Header AD

Hana Tajima Phenomena




Style sekarang rata2 banyak ikut style Hana Tajima termasukla saya..hihih nak jugak rasa cantik kan...Saya kenal Hana Tajima masa saya surfing tentang dunia fesyen..Tapi masa tu fesyen ni belum popular lagi di kalangan kita2..masa tu pun saya pelik ngan fesyen yang die bawak..HuHU....

Then sekarang barula saya rasa penangan Hana Tajima yang comel & natural beauty tuh...Totally without makeup sangat cantik..kan3???

Sekarang Saya suka follow apa sahaja info tentang Hana ni..Best sangat....Antaranya:

http://hanatajima.tumblr.com/

gaya hana tajima

 nampak lain sikit sebab jenis kain yang saya pakai
Hana Tajima Phenomena Hana Tajima Phenomena Reviewed by Dhia Vivadea on 9:51:00 AM Rating: 5

Sponsored ads