Header AD

Another Cinderella Story



Selena Gomez
selena wif justin


Teringat masa zaman kolej dulu...Gila sangat dengan cerita Another Cinderella Story....SEBAB dance, music & ada Selena Gomezz...yeah!!

Melalui music ni juga cinta saya & hubby berputik...huhu..time tu I la yg gatai sangat....hahaha...Kengkadang ada lagu yang saya tujukan kat die..tak taula die perasan ke tak...Isy..pe la yang saya merepek bagai ni...:P

Ok back to the story,

Semua lagu2 dalam cerita ni gempak & BEST gilerssss....Kat sini la I mula2 kenal Selena Gomez yang cute miut tu....Then, saya start to follow all her song....Bukan Maddi Jane je saya suka tau...hihih...and now Selena bercintan pulak dengan Justin Bieber..awww!! my fav singer jugak!!! Diorang ni talented la...suke3x....nak suara camtu jugak boleh x???  : P
Another Cinderella Story Another Cinderella Story Reviewed by Dhia Vivadea on 10:07:00 AM Rating: 5

Post AD