Header AD

Wedding Of d Year



Salamsemua..
dah lama tak update blog disebabkan busy dengan wedd saya..hihi sekarang baru lah ada masa sikit nak citer2 ni..wee @_@ Alhamdulillah majlis perkahwinan saya berjalan dengan lancar sekali..Syukur sangat..Untuk kengkawan yang still pening & tension pasal kahwin bawakkan berehat k...nanti masa kahwin tak berseri2 macam yang terjadi kat saya haritu..Disebabkan terlalu penat uruskan wedding sendiri sampai Seri muka kurang..huhuhu..Takpe yang penting semua selamat ^_^

Sekaranglah masa saya nak aktifkan balik web bisnes saya VIVADEA ..hihih latest update more on bridal scarf yang susah nak cari kat mana2 pun n harga material memang WOWW! 

Saya letakkan sedikit gambar2 masa wedding saya k..selebihnya rujuk kat facebook saya tau ^_^ Sila klik di SINI  Untuk pengetahuan semua, mekap masa wedd di Muar saya menggunakan khidmat MUA academy AERY JO..sentuhan die sangat lembut n smooth jek..Then di majlis Kapar saya menggunakan khidmat MUA Suhana Sulaiman yang gojes...mekap die sangat best jugak sebab U peluh camne pun mekap tak hilang lagi2 tang mata..wink ^_^








Wedding Of d Year Wedding Of d Year Reviewed by Dhia Vivadea on 10:50:00 PM Rating: 5

Sponsored ads