Header AD

Tempah baju dengan tailor Yang Best!

Alhamdulillah harini selesai lagi satu perkara..tempah baju kat tailor...ingat tak sebelum ni saya kata kain dutchess yang saya beli dapat harga murah..walaupun murah, yang buat mahal is upah menjahit baju tu tau...range dalam 500 ke atas..fuhh gilerrzzz....tats why lah mahal baju ni...nasib baik saya dah saving masa beli kain...kira2 balik  total kos adalah dalam RM1500 untuk sepasang..erk?

Minggu ni tersangat lah busy tinggal 60 hari je lagi nak ke tarikh wedding..waaaa...makin takut pun ada...kad kahwin design simple2 jek..da nak siap dah pun ..lepas ni dah boleh distribute kat semua..:))
Tempah baju dengan tailor Yang Best! Tempah baju dengan tailor Yang Best! Reviewed by Dhia Vivadea on 5:00:00 PM Rating: 5

Post AD