Header AD

Photoshoot Suke2 Pantai Remis



Ceritanya, ahad lepas saya, my cousin, adzril, & Man buat fotoshoot suke suki kat pantai remis. Huhu...kami takde makeup artist yang tolong mekapkan. jadi saya n cousin mekap lah sesama sendiri.Thanx to Suhana Sulaiman yang ajar cara nak mekap ni.^_^.hahahah..tools mekapkami  pun tak lengkap. Ah, janji  nampak ok masa shoot. Shoot kat pantai best sangat sebab angin die kuat.tu yang nyaman je ( tapi panas ya ampunn memang tak tahanle)

Lepas je habis shoot, kitorang terus g makan..peh lapar seyh..sebab tu la muke saya makin tembam.waaa. last2 karok kat giant jek, sound die kuat yang amat.nyanyi pun tak ley lawan sound.haha. Nak dijadikan cerita, sebenarnya saya tak pernah pegang mic dari kecik sampai besar..hihi..ni 2nd time pegang( buat malu jek tau). Tapi bila dah dapat mic.ha amik kau, keluarlah suara sumbang saya.hihih..tapi encik tunang asyik kata suara saya macam ct ( yeke?? musykil jap) .ke encik tunang nak perli saya je tuh sebab saya minat ct..perli pun perlilah,yang penting dapat pegang mic.heheh..
 
Sorry la buat post yang karut2 camni..saya pun tak tau nak tulis apa kat blog. Tak pandai nak mengayat pulak.hehehe. One day saya berniat nak buat post tentang cara mekap macam di atas. Sharing ilmu with kengkawan. Mesti best kan??
Photoshoot Suke2 Pantai Remis Photoshoot Suke2 Pantai Remis Reviewed by Dhia Vivadea on 9:02:00 AM Rating: 5

Post AD