Header AD

Koleksi mekap saya



Zaman dahulu kala, saya ni jarang sangat pakai mekap.Means pakai bedak baby n eyeliner jek.Lagi2 time kat kolej dulu.Dengan tudung bawal yang sempoi je & pergi kelas pakai tshirt..huhuh..dulu saya ni gemuks daripada sekarang tau.caye tak? betul x wahai cik didie hidayah & ain xiaojie?? hihih..Sekarang pun sama keluar pergi mana2 sempoi jek tanpa secalit mekap.paling2 pun tepek blusher,eyeliner,bedak (ni masa kurang rajin).Sekarang sejak dah berusia sikit ni (ececeh, baru nak masuk 23 kot), adala keinginan nak mekap2 ni. Koleksi sekarang pun dah bertambah sikit.Tapi still belum cukup lagi lorhh..Alat mekap je da mencecah ratus2 kalau nak betul2 complete. Jadi saya beli je mana yang mampu .ngee~~

saya bersihkan mekap pakai ni jek

eyeshadows MANLY ( ok la untuk mekap biasa2)


ni antara yang sy ada ( simpysiti,kryolan,elianto,sendayu tinggi,cni,baby johnsons)

Buat masa ni itu jela alat mekap saya, kalau ikutkan hati nak je beli yang best2 macam mac, loreal,etc..kalau ikutkan poket ni jela yang termampu..hehehe..
Koleksi mekap saya Koleksi mekap saya Reviewed by Dhia Vivadea on 9:59:00 AM Rating: 5

Sponsored ads