Header AD

Fairy Tale Wedding

Baru2 ni artis yang saya rasa wedding of the year is ayu raudhah & zaquan. Geram je tengok gambar2 kahwin diorang. Kalaulah saya dapat buat wedding macam diorang syiokk betul. Tapi sekarang budget diutamakan dahulu...tengok gambar orang kahwin pun jadilah. Saya pakai biasa2 aja.hikhik ^_^

Sekarang ni saya tengah mengukur bantal yang nak diletak kat pelamin nanti. Ala2 arabic la.Tak tahu la apa rupa nanti.:P Kalau nak beli, mahal woo..jadi semuanya saya buatlah sendiri.saya boleh syorkan untuk korang beli material kat nagoya.sebab murah & boleh tahan cantik gaks. If nak beli kat jakel mintak maap le,tak mampu .^_^


nampak tak baju yang zaquan pakai?? saya nak buat baju khas untuk encik tunang saya nanti..kain lebih kurang macam kain kat atas.Ekceli saya berkenan dengan material dutchess masa saya singgah butik azika collection. Kain ni nampak smooth,sedap je dipegang & nampak best la. Haritu jalan2 kat jakel shah alam saya mencari2 kain ni. Harganya RM45 semeter.perh.mahal gak ek..tapi esok saya nak terus survey manala tau kot2 dapat harga lagi murah..:P Tapi seriusly kain dutchess bila saya dengar nama jek terus rasa nama nak dutchess price nya lagila..terkejut gak bile staf azika bagitau nama kain tu. (terkejut coz takut mahal)..hihi..esok saya nak survey semua yang kat masjid India tu. sorang2 jek..sobsob..:'( sape sudi temankan saya ye ...saya dah nak kena start beli material minggu ni. Makin lama makin takut sebab banyak tak siap lagi.banyak nak kena siapkan..waaa...HELP ME..!

Lepas je lucnch dengan stephanie (omg chinese yang sgt friendly & fluent in malay) kat nasi lemak cinta sayang, saya & my best friend Hani terus balik kota kemuning beli material ala2 carpet kat nagoya.Murah je tau. Semeter RM12.80 +diskaun 10%..hikhik..Saya akan gunakan carpet tu untuk dua2 pelamin. ~~saving my budget~~hehe.pelamin saya nanti simple saja.banyak kaler putih..saya malas dah nak fikir kaler lain,pening & boleh migrain tau..wink ^_^
Fairy Tale Wedding Fairy Tale Wedding Reviewed by Dhia Vivadea on 9:09:00 PM Rating: 5

Post AD